Tools

Op deze pagina vind je een overzicht van alle tools die onmisbaar zijn voor het bouwen van een website met wordpress.
Ik zal deze lijst nog verder aanvullen en als ik een tutorial schrijf zal ik de gebruikte tools onderaan de pagina nog een keer extra aanhalen.

WordPress: zoals je vast en zeker gelezen hebt ben ik helemaal fan van wordpress, waarom? Bijna iedereen kan het leren, het is gratis en heeft erg logische opbouw. Daarnaast kun je een wordpress website erg goed optimaliseren voor Google en zijn de mogelijkheden bijna net zo uitgebreid als een ´gewone´ website.

WordPress plugins: Een wordpress website breid je uit met plugins. Wil je een enquete houden of simpelweg een contactformulier invoegen? Dat kan met plugins.

 

Webhosting

Mijndomein: Ik kies voor al mijn websites voor Mijndomein. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en hebben een goede service. Kortom mijn #1 keuze.

 

WordPress themes

Themforest Themes: Wil je iets speciaals van je website maken, dan raad ik je aan om eens in de wordpress categorie van Themeforest te gaan zoeken. Zij maken net erg goede thema´s, tegenwoordig koop ik al mijn thema´s hier.

Woothemes: Woothemes is ook een goede aanbieder voor de template van je website. De code van de thema´s zijn zo ingericht dat Google het prettig vind om de pagina´s te lezen. Dit levert van nature een goede plaats op in Google.

Elegant Themes: ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Flexithemes: Ook geschikt.

 

Marketing

Popupdomination: Zie je aantal inschrijvers voor je website met 400% toenemen met deze magische plugin voor wordpress. Onmisbaar als je veel mensen naar je website wilt laten terugkeren.

Market samurai: Een werkelijk fantastische tool om je site te optimaliseren voor Google!.

Aweber: Niet goedkoop, maar als je erg veel emailinschrijvers hebt is Aweber HET programma waarmee je de nieuwsbrieven automatisch kunt versturen.

Mailchimp: Een beter alternatief om te beginnen is Mailchimp. Het aantal inschrijvers is beperkt tot 2000 en je mag maximaal 12000 emails versturen. Helaas kun je geen gebruik maken van autoresponders.

 

 

 

 Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>